SpelWord of Warcraft ( Wow) är ett spel som tagits fram av Blizzard Entertainment. Spelet är anpassat för att användas för Microsoft Windows och Mac OS X. Spelet är ett form av rollspel där du tar dig fram i de fiktiva världarna Azeroth och Outland. Den senaste versionen av spelet, Mists Of Pandaria, släpptes den 25 september 2012. WoW är ett spel som flitigt används av miljontals utövare världen över.

Det första WoW spelet tillkännagavs 2001 och kom sedan ut 2004 på marknaden. Sedan dess har det kommit ut flera versioner av spelet och det har fått en otrolig populäritet världen över. Från december 2008 till februari 2010 hade WoW nästan 12 miljoner användare, vilket gjorde det till det mest abonnerade MMORPG-spelet i världen. Spelet finns idag även med i Guinness Rekord för det populäraste MMRPG-spelet och sedan lanseringen av spelet har användarnas nedlagda tid sammanlagt uppgåt till hela 5,93 miljoner år. Imponerande!

Har du inte  provat på WoW än är ett tips att göra det. Detta spel är ett spel som man kan lägga ner otroligt många timmar på och fortfarande vara sugen på mer. WoW är ett fantastiskt spel.