Det är ingen hemlighet att en stor mängd spel därute på internet kräver en och annan strategi för att lyckas. Kanske är man i full gång med att lista ut den perfekta placeringen för ens vapen i det spännande Tower Defense spelet eller så ger man allt man har när man noga väljer sina attacker i sitt favorit-RPG-spel. Likt de flesta spel online är det av yttersta vikt att tillföra någon form av strategi även när man tar del av lotto. Man kanske sitter och grubblar över hur detta är rimligt med tanke på det faktum att lotto är ett spel upptill slumpen, men tro det eller ej finns det vissa riktlinjer att följa för att höja sina vinstchanser.

Att få den bästa lottoraden

Lär dig välja lottorad genom att lära dig vilken typ av lottorad som du bör undvika. Det är visserligen sant att det inte finns något sätt att veta vilket nummer som kommer att dyka upp under nästa dragning, men trots detta är ett visst antal nummer mer populära än andra. Man kan exempelvis göra valet att använda sig av ett nummer som har att göra med våra veckodagar eller månader. Detta är dock ingen strategi om man letar efter att kamma hem storvinsten. Anledningen till att man bör undvika just dessa nummer är för att så många andra väljer dem för de tidigare specificerade skälen. Om man lyckas vinna på dessa nummer kommer man ju därför att få dela sin vinst med ett stort antal personer medan man själv får en mindre vinst. Välj därför en smartare strategi och ta nummer som andra kanske inte väljer.

Se till så att du själv inte väljer numren

Detta tips kan från första början låta lite udda. Ska jag inte få välja mina egna nummer? Du kommer dock snart att förstå varför det inte är en särskilt god idé att själv ta beslutet kring vilka nummer man vill satsa på. Även om man själv är under intrycket att man väljer nummer helt slumpmässigt är våra hjärnor tränade för att följa vissa mönster och att dras till vissa nummer. Genom att istället använda sig av en slumpgenerator kan man vara säker på att man får helt slumpmässiga nummer som inte följer något sorts samband. Då slipper man oroa sig över att man har valt samma nummer som ett flertal andra personer.